Haluakko mukahan?

Miten olisi kökkä (=talkoot)? Kirjoota sähköpostihin sauna(at)sauna-ajot.com mihin työhön haluaasit ja liity iloosehen porukkahan, jossa aika ei käy pitkäksi! Vapaaehtoosena tuot tapahtumahan hymyylevän ja ystävällisen tunnelman.

Uinninvalvonta rajatulla alueella klo 12 – 18, Ensiapu klo 12 – 21  ja Järjestyksenvalvonta sauna-alueella klo 12 – 24. Myös muita järjestyksenvalvontatehtäviä löytyy.

Auttaa voisi myös latokaffiolla la, arpamyynnissä la, aluesiivouksessa pe-su ja Parramajalla pe-su.

Jo perjantaina voi auttamahan tulla tapahtuman rakentamisehen klo 9-, saunojen paikootuksehen klo 18-, lauantaina liikenteenohjaukseen ja paikootuksehen ja sunnuntaina tapahtuman purkuhun klo 11-. Otamme vastaan apua myös etukäteisjärjestelyihin, joita on mahdollista tehdä myös etänä.

Kiitämme panoksestanne Sauna-ajojen järjestämisehen. Jokaisen panos on tärkeä!


Jäseneksi kans

Liity tapahtumaa tukevan yhdistyksemme jäseneksi ilmoottautumalla sähköpostitse. Jäsenmaksu on vaivaaset 10 eur vuorelta. Uusi jäsenmaksukausi on 1.7.2022 – 30.6.2023. Tilinumeromme on nyt POP TEUVA FI08 4730 0010 4020 13. Laitathan maksun viitteeksi 20174 ja jäsentiedot (uudet jäsenet ja jos osoite yms. muutoksia vanhoilla jäsenillä) sähköpostitse sauna(at)sauna-ajot.com – Kiitos – Thank you!

Meillä on yleesö saanut tulla ja saunoa aiva iliman. Tarkootus olis, että sama tarjous olis voimas ens kerrallaki. Son harva tapahtuma Suomes joka pystyy tähän! Oo säkin mukana kantamas kortes kekohon, notta saarahan palajo saunoja paikalle ja mukavaa olis.

Metsässä olisi hyvin
hiljaista,
jos vain ne linnut
laulaisivat,
jotka parhaiten
osaavat.
(Henry van Dyke)


Lahjoituksia

Jos haluat luopua siirrettävästä saunastasi, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry ottaa vastaan lahjoituksia kuten saunoja, saunatarvikkeita, arpavoittoja ym.


Sponsoriksi

Vielä on tilaa uusillekin sponsoreille. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota ihmeessä yhteyttä!


sauna(at)sauna-ajot.com