Autolla saapuva

Jos ajat navigaattorilla pohjoisesta tai idästä (Seinäjoen suunnasta), varminta on ottaa ensin osoitteeksi Teuvan keskusta. Muuten navigaattori saattaa ohjata ajamaan kapeita metsäautoteitä!

  • Henkilö- ja pakettiautot voivat ajaa Teuvan keskustasta suorinta reittiä (Luovantie) pitkin. Navigaattorilla ajaessa syötä siinä tapauksessa Teuvan keskustassa osoitteeksi Parrantie 27.
  • Ajoneuvojen, joiden korkeus ylittää 2,8 m on ajettava opastettua reittiä pitkin, sillä suorimmalla reitillä (Luovantiellä) on matala rautatien alitus. Älä silloin käänny kantatie 67:lta viitoista ”Teuva” vaan seuraa jo kantatieltä alkavia Parraan opastavia virallisia tienvarsiopasteita. Reitti kulkee mutkitellen mm. saha-alueen läpi.

Paikoitus lauantaina

Parkkimaksu on 5 eur (varaa tasaraha) kulkuvälineeltä. Tänä vuonna Teuvan Lionsit hoitivat tapahtuman liikenne- ja paikoitusjärjestelyt yhteistyössä Riipin Nuorisoseuran ja Perälän kyläyhdistyksen kanssa.

Pyörät, mopot ja saunat ilmaiseksi Parrantietä pitkin! Mopoparkki on kioskin vieressä (pieni asfaltoitu alue) ja invaparkki aivan sauna-alueen nurkalla.

Huomaathan, että tapahtuma-alueella on yksisuuntainen liikenne, joten älä änkeä väärähän suuntahan, jotta liikenne sujuisi mahdollisimman mallikkaasti. Tämä sääntö on voimassa koko lauantain!


Lauantaina voit tulla myös linja-autolla keskustasta!

Jari Kaari Oy:n linja-autokuljetus Teuvan keskustasta, maksu 4 eur yhteen suuntaan per nenä. VIP-rannekkeella voit reissata vaikka koko illan hintaan 15 eur.

Lähdöt ABC:n pihasta, torin ja Porvarintien kautta kirkon kulmalle ja siitä edelleen Parraan. Ensimmäinen lähtö lauantaina klo 12 ja edelleen tunnin välein (kaksi taukoa). Paluukyyti Parrasta keskustaan samaa reittiä alkaen klo 12.30 ja jatkuen tunnin välein (kolme taukoa).

Viimeinen kyyti Parraan lähtee lauantaina klo 22 ja viimeinen kyyti Parrasta keskustaan klo 00.30. Koko aikataulu tässä.

Jos olet tulossa kyytiin reitin varrelta, niin osoita selvästi kuljettajalle, että olet pyrkimässä kyytiin.


2017_paappamopot_jari-satokunnas_m