Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry

Sauna-ajoja järjestää saman niminen yhdistys. 

Yhdistyksen toimihenkilöt 21.9.2019 alkaen

Puheenjohtaja Ismo Rinteelä p. 040 5000 883, ismo.rinteela(at)gmail.com
Sihteeri Tanja Piispanen, sauna(at)sauna-ajot.com ja rahastonhoitaja+kirjanpito Jukka Santikko.
Hallitus: Jaakko Ketomäki, Ismo Rinteelä, Sari Rinteelä, Ulla Sillanpää, Tero Sievi-Korte ja Josua Muotio.

Vuosikokouksessa valitaan hallituksen jäsenet. Hallituskausi jatkuu toistaiseksi ja näin varmistetaan toiminnan jatkuvuus. Toisaalta uudet jäsenet toisivat mukanaan uudistumista, sikäli mikäli joku hallituksen jäsenistä haluaa jäädä taustalle.

Hallitustyö on luottamustoimi, josta ei makseta palkkaa eikä palkkiota. Hallituksessamme on eri ikäisiä ja taustaisia jäseniä. Hallituksen kokouksia järjestetään harvakseltaan ja niissä kaikki saavat äänensä kuuluviin.

Kiinnoistaisiko sinua hallitustyö? Toivomme, että uudet mahdolliset ehdokkaat tuntevat yhdistyksemme toimintaa, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Myös ulkopuolinen näkökulma on arvokasta. Ehdokkaalla olisi hyvä olla osaamista jostain hallitustyön osa-alueesta, kuten taloudesta tai yhdistyslaista. Olisi myös tarpeen ymmärtää yhdistystoiminnan perusteet. Kokemus järjestötoiminnasta ja sitoutuminen vähintään kolmeksi vuodeksi toimintaa, olisi suotavaa.

Jäsenmatkat

Kevään 2015 jäsenmatka tehtiin Tampereelle Rajaportin saunalle ja syksyn 2015 jäsenmatka Helsinkiin Suomen Saunaseuran saunoille. Kesällä 2016 jäsenmatka suunnattiin Viron kylpylöihin ja Kömsin kylään. Vuoden 2018 jäsenmatka tehtiin Forssaan.

Ajankohtaista yhdistyksessä

Yhdistyksen säännöt


2013_tervetuloa-lada_Johan-Hagstrom_pm