Pelisäännöt

Vaarallisten esineiden, aineiden tai päihdyttävien aineiden tuominen sekä hallussapito on kielletty.

Kaikkien alkoholipitoisten juomien tuonti alueelle on ehdottomasti kielletty! Tavattaessa alkoholijuomia alle 18-vuotiaalta (yli 15 v), annetaan sakko, mutta alle 15-vuotiaiden alkoholinkäytöstä tehdään lisäksi rikosilmoitus, kertoo poliisi. Kaikista näistä tapauksista poliisi tekee ilmoituksen lastensuojeluviranomaisille, poliisi muistuttaa.

Sauna-alue suljetaan lauantaina klo 23 ja tyhjennetään klo 24, mutta avataan jälleen sunnuntaina klo 10. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa häiriöitä aiheuttavat henkilöt sekä saunoista että tapahtuma-alueelta. Lähin polliisin yömajootus on Seinäjoella.

Kuvauskopterin / dronen yms. käyttö tapahtumassa on kielletty. Tapahtuman järjestäjä on sopinut drone kuvauksista erikseen yhden kuvaajan kanssa.

Arvotavaraa voi jättää maksulliseen säilytykseen latokaffioon.

Löytötavarat pyydetään toimittamaan Parramajalle tai latokaffioon. Tapahtuman jälkeen löytötavarat ovat esillä latokaffiossa. Arvokkaimmat löytötavarat otetaan talteen ja toimitetaan parin viikon jälkeen poliisille ellei niitä ole tuntomerkkejä vastaan noudettu. Kannattaa laittaa saunapussukkaan nimi ja puhelinnumero, niin on helpompi tavoittaa omistaja.

Pakkaa mukaasi vain tarvittavat tavarat ja pidä huoli, että lähtiessäsi viet ne mukanasi. Tapahtuma-alueelle jääviä tavaroita voit etsiä latokaffion läheiseltä kiveltä ja myöhemmin latokaffion naulakosta.

Älä pissi puskahan, vaan käytä alueen wc-palveluita.

Roskat roskikseen, pullot keräyspisteelle ja tuhkat sekä tumpit sille varattuun metallitynnyriin sauna-alueen reunalle nuotiopaikalle, joka toimii myös sauna-alueen tupakointipisteenä.