Ohojeet saunoolle

Ilimoota saunasi joka vuosi uurelleen 1.5. – 30.6. välisenä aikana varataksesi paikan sauna-alueelta. Lähetä sähköpostitse saunat(at)sauna-ajot.com saunan tierot ja saat lisää ohjeita sähköpostitse.

Uusia saunoja pyyretään ilimoottamaan kaikki tierot mitä tuos ohojees ”Saunan tiedot” on.

Alueella ei ole saatavana sähköä, joten saunan tulee olla omavaraanen. Sauna tulee olla siirrettävissä ja vähintään yhden henkilön tulee mahtua saunomahan. Tarkempia ohjeeta lähetetähän saunoolle ko. kesän aikana.

Ja 30.6. mennessä ilmoottautunehet saunat on sitte mukana Parra-kiukahan arvonnassa. Arvonta suoritetahan nuan klo 18 ohjelmalavalla ja kiuasta tuloo olla itse vastaanottamas.

Jäläki-ilimoottaatuneeta otetahan vastahan ja paikan saa, jos joku ennakkoilimoottaatuneista peruu ja alueella on viä vähäki tilaa. Vuonna 2018 tarjolla oli 50 saunapaikkaa.

Saunakunnan majootus

Kullekin saunakunnalle (eli sauna virallisella sauna-alueella) on varattu yksi maksutoon paikka yläparkin aivan yläreunasta iliman sähköä. Jos seurueessa on enemmän matkailuajoneuvoja tai telttoja, muiren on ilimoottauruttava Camping-alueelle.