Ohojelma 2022


Perjantai 22.7.2022

Klo 18 Saunaparaati

Tuu tervehtimähän siirrettäviä saunoja Teuvan keskustahan. Paraatisaunat kokoontuu Teuvan Risteyksen pihamaalle (Vaasantie 1) ja lähtö on klo 18 paraatijonossa reittiä Porvarintie-Asematie Parraa kohore. Paraatia johtaa ja järjestää Zauna-Zil joukkoonensa. Linkki vuoden 2014 paraatiin.

Huomio! Perjantaina Parran sauna-alue on varattu tapahtuman järjestelyyhin, leheristön, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry:n jäsenien ja saunantuojien yksityysehen tilaasuutehen.

Parramajan Kahvila-Ravintola Tiera on avoonna kaikelle kansalle pe klo 12 – 01.


Lauantai 23.7.2022

Klo 11-17 Parramajan Kahvila-Ravintola Tieran lounasbuffee. Illalla mm grilliherkkuja ja mallasjuomia. Suljetaan klo 01.

Klo 12 SAUNA-AJOJEN AVAUS ohjelmalavalla sauna-alueen keskellä. Sauna-ajot -tapahtuman avaa juontaja Tero Sievi-Korte, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry, joka järjestää tapahtumaa vuosittaan yhteestyös muiren mukavien tahojen kans kaikkien saunaystävien iloksi.

Sauna Zauna-Zil nostaa Suomen lipun salkoonsa 13. Sauna-ajot tapahtuman kunniaksi.

Klo 12.05 Lauluryhmä SoWhat Kaskisista lautehilla ja Hanna Södergrann johtaa

Klo 12.30 Teuvan kunta huomioi kauimmaasen matkan taivaltaneen saunan ja paikallislehti Tejuka julkistaa valokuvakilipaalun voittajat.

Saunoilla on mahrollisuus esittäytyä ohjelmalavalla ja yllyttää väkeä saunomahan omahan saunahansa. Lapsille talutusratsastusta, Vikke paikalla klo 12-14, maksullinen ja säävaraus.

Klo 13 – 13.20 Nea Rinta-Valkama ja Suvi Tuisku laulavat lautehilla

Klo 13.30 Saunamajuri Erkki Kalliomäki Kauhajoen Kammikylästä tarinoo. Saunavihirantekoa vihtapistehes latokaffion luona omin työkaluun. Tarvittaessa Erkki antaa ohjeeta aiva iliman.

Klo 14 – 14.45 Klovni DODO esiintyy (sopii 0-100 vuotiaille)

Klo 14.45 Savusauna-Timo Kangasniemi kertoo miten selevisi Himoksella saamistaan palovammoosta ja millaisia matkoja on tehnyt Ukrainaan.

Klo 15 – 15.20 Kanteleryhmä Helkyt Teuvalta, ohjaa Essi Simberg

Klo 15.30 alkaen viimeen ja vihiroon vihtaa nakatahan naisten, miesten ja lasten sarjoos niin kauas notta tanner pöläjää (=tomuaa). Avausheiton nakkaa taas joku yllätysjulkkis. Sitä heittoa on sitte hyvä tavootella. Ilmoottaaru klo 15-15.30 pelipaikalla. Pisimmälle heittäjät 1-3, joka sarjas palakitahan! Katso kilipaalut kohta, jossa ennätyksiä tavooteltavaksi.

Huom! Kaikilla kilipaalijoolla (kuten saunojillakin) on perhetapahtumassamme uimapuku tai/sekä muuta peittävää vaatetta.

Klo 16.00 alakaa köyrenveto ja joukkueessa on 4 henkilöä, joista vähintähän 1 nainen. Ilmoottaaru pelipaikalla ennen kilpailun alkua eli klo 15.45 mennessä. Paras joukkue palakitahan.

Klo 17.30 ohojelma loppuu palkintojenjakohon. Samalla arvotahan ennakkoon aijoos ilmoottanehien (viimeestähän 30.6.) saunojen kesken Teuvan Keitintehtaan lahjoittama kiuas. Saunamajurin tulee olla paikalla ottamassa vastaan kiuasta.

Klo 18 Sauna Zauna-Zil laskee Suomen lipun salostaan.

Ohojelma jatkuu saunoen klo 23 saakka kuten saunatapahtumahan kuuluuki. Turha ruikuttaa, jos jäi pyyhe ja uikkarit kotio. Jos jano tuloo, niin Parramaja palveloo. Kaikkien alkoholituotteeren tuominen alueelle on ankarasti kielletty. Sauna-alue suljetahan klo 23 ja tyhjennetähän klo 24, jolloon kaikki saunat sulkevat ovensa. Kyllä silloon on jo tullu puhtahaksi vaikka kuinka kovaa saunoos! Ja sitä paitsi: Kaarihovilla alakaa saunatanssit klo 20.30. Teuvan Kaarihovia kehutahan maakunnan parahaksi tanssilavaksi eikä suotta.


Sunnuntai 24.7.2022

Sunnuntainaki saunat lämpenöö ja yleesö on tervetullu aamusaunahan klo 10 alakaen. Pikkusuolaasta tarjolla latokaffios ja Parramajalla kaffin kera. Aamupalatarjoolu kaikelle kansalle alootetahan Parramajalla jo klo 8.

Ja mehän emmä vastaa sitte mistää ohojelmamuutoksista!

Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry