Ohojelma 2018


Perjantai 27.7.2018

Klo 18 Saunaparaati

Tuu tervehtimähän siirrettäviä saunoja Teuvan keskustahan. Paraatisaunat kokoontuu Shell Teuvan Risteyksen pihamaalle (Vaasantie 1) ja lähtö on klo 18 paraatijonossa reittiä Porvarintie-Asematie Parraa kohore. Paraatia johtaa ja järjestää Zauna-Zil joukkoonensa. Linkki vuoden 2014 paraatiin.

Huomio! Perjantaina Parran sauna-alue on varattu tapahtuman järjestelyyhin, leheristön, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry:n jäsenien ja saunantuojien yksityysehen tilaasuutehen.

Parramaja on avoonna kaikelle kansalle pe klo 18 – 02. Hereford lähiruokaravintolassa saatavilla mm. grilliherkkuja, jäätelöä ja mallasjuomia.

Lauantai 28.7.2018

Klo 11 Parramajalla lounasbuffee alkaa. Illalla grilliherkkuja ja mallasjuomia. Suljetaan klo 02.

Klo 12 SAUNA-AJOJEN AVAUS ohjelmalavalla sauna-alueen keskellä. Sauna-ajot -tapahtuman avaa juontaja Tero Sievi-Korte, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry, joka järjestää tapahtumaa vuosittaan yhteestyös muiren mukavien tahojen kans kaikkien saunaystävien iloksi.

Sauna Zauna-Zil nostaa Suomen lipun salkoonsa 12. Sauna-ajot tapahtuman kunniaksi.

Klo 12.15 ja 12.45 Majan laulajat lautehilla

Klo 12.30 Kauimmaasen matkan taivaltanu sauna palakitahan. Vuonna 2018 se oli Belgiasta.

Saunoilla on mahrollisuus esittäytyä ohjelmalavalla ja yllyttää väkeä saunomahan omahan saunahansa.

Klo 12.55 Teuvan oma saunapallo lautehilla

Klo 13 ja 14 palkittu Speliyhtye 2018 MäSä Duo Ilmajoelta musisoo airosti Etelä-Pohojalaasta testosteroonia!

Klo 13.50 Pyrähdys – huumoria luvassa

Klo 14.30 Valehtelun SM-mestari Esko Kohtanen Kurikasta tarinoo mm. saunaloitsuja

Musiikkia, MLL pomppulinna ja lapsille talutusratsastusta, Vikke paikalla – maksullinen ja säävaraus

Saunavihirantekoa vihtapistehes omin työkaluun. Tarvittaessa Erkki Kalliomäki antaa ohjeeta aiva iliman. Färkit (=materiaalit) on nuotiopaikan lähellä sauna-alueelle saavuttaes.

Esiintyjät: Ohjelmalavalla mahrollisuus n. 10 min esityksiin iliman juontoa tai juonnolla. Ilmoittaaru juontajalle ja sovi aika. Vihdantekopaikalla voi esiintyä non-stop ilman ajanvaraustakin. Luomumusiikkia saa esittää tapahtuman alueella vaikka saunas, jos ei saunaisäntä kehtaa sitä kieltää. Kaikenlaanen musiikkitoosien (kovaääniset vehkehet) huurattaminen on kielletty (häirittöö mm. ohojelmaa) – varsinkin klo 21 jäläkehen, kun väki alkaa torkkua kovan saunomisen jäläkehen ja haluaa nukkua kotimatkaansa varten alkaen.

Klo 15.00 Sauna-neito 2018 ehdokkaat esittäytyvät, kisahan ilimoottaurutahan Tarja Mantereelle jo ennakohon sähköpostilla tarja.facemaker(at)gmail.com

Klo 15.30 alkaen viimeen ja vihiroon vihtaa nakatahan naisten, miesten ja lasten sarjoos niin kauas notta tanner pöläjää (=tomuaa). Avausheiton nakkaa taas joku yllätysjulkkis. Sitä heittoa on sitte hyvä tavootella. Ilmoottaaru klo 15-15.30 pelipaikalla. Pisimmälle heittäjät 1-3, joka sarjas palakitahan! Katso kilipaalut kohta, jossa ennätyksiä tavooteltavaksi.

Huom! Kaikilla kilipaalijoolla (kuten saunojillakin) on perhetapahtumassamme uimapuku tai/sekä muuta peittävää vaatetta.

Klo 15.45 teuvalaiset hanuristit lautehilla

Klo 16.00 alakaa köyrenveto ja joukkueessa on 4 henkilöä, joista vähintähän 1 nainen. Ilmoottaaru pelipaikalla ennen kilpailun alkua eli klo 15.30 mennessä. Paras joukkue palakitahan.

Klo 16.30 Sauna-neito 2018 ranta-asut ja saunatrikoot

Klo 17.00 Saijan Sauna-lavis – kaikki mukaan!

Klo 17.30 ohojelma loppuu Sauna-neito 2018 julkistamiseen sekä palkintojenjakohon. Samalla arvotahan ennakkoon aijoos ilmoottanehien (viimeestähän 30.6.) saunojen kesken Teuvan Keitintehtaan lahjoittama kiuas. Saunamajurin tulee olla paikalla ottamassa vastaan kiuasta.

Klo 18 Sauna Zauna-Zil laskee Suomen lipun salostaan.

Ohojelma jatkuu saunoen klo 23 saakka kuten saunatapahtumahan kuuluuki. Turha ruikuttaa, jos jäi pyyhe ja uikkarit kotio. Jos jano tuloo, niin Parramaja palveloo klo 02 saakka. Kaikkien alkoholituotteeren tuominen alueelle on ankarasti kielletty. Sauna-alue suljetahan klo 23 ja tyhjennetähän klo 24, jolloon kaikki saunat sulkevat ovensa. Kyllä silloon on jo tullu puhtahaksi vaikka kuinka kovaa saunoos! Ja sitä paitsi: Kaarihovilla alakaa saunatanssit klo 20.30. Teuvan Kaarihovia kehutahan maakunnan parahaksi tanssilavaksi eikä suotta.

Sunnuntai 29.7.2018

Sunnuntainaki saunat lämpenöö ja yleesö on tervetullu aamusaunahan klo 10 alakaen. Pikkusuolaasta tarjolla latokaffios ja Parramajalla kaffin kera. Aamupalatarjoolu kaikelle kansalle alootetahan Parramajalla jo klo 8.

Ja mehän emmä vastaa sitte mistää ohojelmamuutoksista!

Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry