In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ilmoittautuminen

Siirrettävien saunojen ilmoottautumiset 1.5. - 30.6.

SAUNA MUKAHAN

Ilimoota saunasi joka vuosi uurelleen varataksesi paikan sauna-alueelta. Lähetä sähköpostitse HUOMIO! UUSI OSOITE SAUNOILLE saunat(at)sauna-ajot.com saunan tierot ja saat lisää ohjeita sähköpostitse. Uusia saunoja pyyretään ilimoottamaan kaikki vastaavat tierot mitä saunalistalla muista saunoista on merkitty valokuvan kera. Alueella ei ole saatavana sähköä, joten saunan tulee olla omavaraanen. Sauna tulee olla siirrettävissä ja vähintään yhden henkilön tulee mahtua saunomahan. Tarkempia ohjeeta lähetetähän saunoolle ko. kesän aikana. 30.6. mennessä ilmoottautunehet saunat on sitte mukana Parra-kiukahan arvonnassa. Arvonta suoritetahan nuan klo 18 ohjelmalavalla ja kiuasta tuloo olla itse vastaanottamas. Jäläki-ilimoottaatuneeta otetahan vastahan ja paikan saa, jos joku ennakkoilimoottaatuneista peruu ja alueella on viä vähäki tilaa. Tänä vuonna otetaan vastaan 50 saunaa.

HALUAKKO MUUTEN MUKAHAN

Miten olisi kökkä (=talkoot)? Kirjoita sähköpostihin sauna(at)sauna-ajot.com mitä ja minkä työvuoron haluaasit.

Uinninvalvonta rajatulla alueella klo 12 – 18

Järjestyksenvalvonta sauna-alueella klo 12 – 06

Työvuorosi jäläkehen voit noutaa henkilökohtaasen makkara- ja kahvilipukkeesi arpamyynnistä sekä noutaa t-paidan. Sauna-ajojen palaute- ja kiitosillanvietto järjestetään myöhemmin vuosikokouksen yhteyres. Kiitämme jo etukätehen panoksestanne Sauna-ajojen järjestämisehen.

JÄSENEKSI KANS

Liity tapahtumaa tukevan yhdistyksemme jäseneksi ilmoottautumalla sähköpostitse. Jäsenmaksu on vaivaaset 10 eur vuorelta. Uusi jäsenmaksukausi on 1.7.2017 - 30.6.2018. Tilinumeromme on nyt POP TEUVA FI08 4730 0010 4020 13. Laitathan maksun viitteeksi 20174 ja jäsentiedot (uudet jäsenet ja jos osoite yms. muutoksia vanhoilla jäsenillä) sähköpostitse sauna(at)sauna-ajot.com - Kiitos - Thank you!

Meillä on yleesö saanut tulla ja saunoa aiva iliman. Tarkootus olis, että sama tarjous olis voimas ens kerrallaki. Son harva tapahtuma Suomes joka pystyy tähän! Oo säkin mukana kantamas kortes kekohon, notta saarahan palajo saunoja paikalle ja mukavaa olis.

Metsässä olisi hyvin
hiljaista,
jos vain ne linnut
laulaisivat,
jotka parhaiten
osaavat.
(Henry van Dyke) 

sauna(at)sauna-ajot.com

Kävijälaskuri

Tänään1
Eilen55
Tällä viikolla97
Tässä kuussa826
Kaikkiaan75969