In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ohojelma 2017  päivitetty 21.7.2017

Perjantai 28.7.
Klo 18 Saunaparaati

Tuu tervehtimähän siirrettäviä saunoja Teuvan keskustahan. Paraatisaunat kokoontuu Shell Teuvan Risteyksen pihamaalle (Vaasantie 1) ja lähtö on klo 18 paraatijonossa reittiä Porvarintie-Asematie Parraa kohore. Paraatia johtaa ja järjestää Zauna-Zil joukkoonensa. Linkki vuoden 2014 paraatiin.

Huomio! Perjantaina Parran sauna-alue on varattu tapahtuman järjestelyyhin, leheristön, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry:n jäsenien ja saunantuojien yksityysehen tilaasuutehen.

Parramaja on avoonna kaikelle kansalle pe klo 18 - 02. Hereford lähiruokaravintolassa saatavilla mm. grilliherkkuja, jäätelöä ja mallasjuomia.

Lauantai 29.7.

Klo 10.30 Parramajalla lounasbuffee alkaa. Illalla grilliherkkuja ja mallasjuomia. Suljetaan klo 02.

Klo 12 SAUNA-AJOJEN AVAUS ohjelmalavalla sauna-alueen keskellä. Sauna-ajot -tapahtuman avaa juontaja Tero Sievi-Korte, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry, joka järjestää tapahtumaa vuosittaan yhteestyös muiren mukavien tahojen kans kaikkien saunaystävien iloksi.

Sauna Zauna-Zil nostaa Suomen lipun salkoonsa 11. Sauna-ajot tapahtuman kunniaksi.

klo 12.30 Kauimmaasen matkan taivaltanu sauna palakitahan. Saunoilla on mahrollisuus esittäytyä ohjelmalavalla ja yllyttää väkeä saunomahan omahan saunahansa.

Klo 13 ja 14 Olli Orrenmaa Vaasasta musisoi ja esitti Sauna-ajojen oman laulun

Klo 13.45 Suomen Sauna-Seura ry:n puheenvuoro

Klo 14.25 Tanssiurheiluseura Tempo ry:n ryhmä Tempo´s ex-dancers ja esitys Candyman (Saija Valtasaari, Heidi Laurila ja Suvi Blomback)

Klo 14.30 Huutokauppa, jossa teuvalainen monitaituri Metsälän Pekka huurattaa ja myytävänä on mm. saunavihtoja, löylykippoja ja muutaki mukavaa.

Musiikkia ja lapsille talutusratsastusta, Vikke paikalla - maksullinen ja säävaraus

Saunavihirantekoa vihtapistehes omin työkaluun. Tarvittaessa Erkki Kalliomäki antaa ohjeeta aiva iliman. Färkit (=materiaalit) on nuotiopaikan lähellä sauna-alueelle saavuttaes.

Esiintyjät: Ohjelmalavalla mahrollisuus n. 10 min esityksiin iliman juontoa tai juonnolla. Ilmoittaaru juontajalle ja sovi aika. Vihdantekopaikalla voi esiintyä non-stop ilman ajanvaraustakin. Luomumusiikkia saa esittää tapahtuman alueella vaikka saunas, jos ei saunaisäntä kehtaa sitä kieltää. Kaikenlaanen musiikkitoosien (kovaääniset vehkehet) huurattaminen on kielletty (häirittöö mm. ohojelmaa) - varsinkin klo 21 jäläkehen, kun väki alkaa torkkua kovan saunomisen jäläkehen ja haluaa nukkua kotimatkaansa varten alkaen.

Klo 15.30 alkaen viimeen ja vihiroon vihtaa nakatahan naisten, miesten ja lasten sarjoos niin kauas notta tanner pöläjää (=tomuaa). Avausheiton nakkaa taas joku yllätysjulkkis. Sitä heittoa on sitte hyvä tavootella.Ilmoottaaru klo 15-15.30 pelipaikalla. Pisimmälle heittäjät 1-3, joka sarjas palakitahan! Katso kilipaalut kohta, jossa ennätyksiä tavooteltavaksi.

Klo 16 alakaa köyrenveto ja joukkueessa on 4 henkilöä, joista vähintään 1 nainen. Ilimoottaaru pelipaikalla ennen kilpailun alkua eli 15.30-16. Paras joukkue palakitahan.

Klo 17 uusi kilpailu, jossa kahden hengen esittämä pyyhetanssi (uimapuku pakollinen). Paras pari palkitahan. Kaharen hengen pyyhetanssiin ilmoittautuminen äänentoistoon klo 16.15, jotta taustamusiikki ehritähän sopia. Lisätietoja tapahtuman fb-sivulta.

Huom! Kaikilla kilipaalijoolla (kuten saunojillakin) on perhetapahtumassamme uimapukupakko.

Klo 17.30 ohojelma loppuu palkintojenjakohon. Ennakkohon järjestetyn saunatonttukilipaalun palakinnot luovuttaa Teuvan kunnan vapaa-ajan sihteeri Annukka Käkelä. Samalla arvotahan ennakkoon aijoos ilmoottanehien (viimeestähän 30.6.) saunojen kesken Teuvan Keitintehtaan lahjoittama kiuas. Saunan tulee olla paikalla ottamassa vastaan kiuasta, jonka luovuttaa tj Henri Penttilä.

Klo 18 Sauna Zauna-Zil laskee Suomen lipun salostaan.

Ohojelma jatkuu saunoen klo 23 saakka kuten saunatapahtumahan kuuluuki. Turha ruikuttaa, jos jäi pyyhe ja uikkarit kotio. Uikkaria voi ostaa arpamyynnistä! Jos jano tuloo, niin Parramaja palveloo klo 02 saakka. Kaikkien alkoholituotteiden tuonti alueelle on kielletty. Sauna-alue suljetahan klo 23 ja tyhjennetähän klo 24, jolloon kaikki saunat sulkevat ovensa. Kyllä silloon on jo tullu puhtahaksi vaikka kuinka kovaa saunoos! Ja sitä paitsi: Kaarihovilla alakaa saunatanssit klo 20.30. Teuvan Kaarihovia kehutahan maakunnan parahaksi tanssilavaksi eikä suotta.

Sunnuntainaki saunat lämpenöö ja yleesö on tervetullu aamusaunahan klo 10 alakaen. Pikkusuolaasta tarjolla latokaffios ja Parramajalla kaffin kera. Aamupalatarjoolu kaikelle kansalle alootetahan Parramajalla klo 8.

Ja mehän emmä vastaa sitte mistää ohojelmamuutoksista!

Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry

Kävijälaskuri

Tänään18
Eilen60
Tällä viikolla250
Tässä kuussa647
Kaikkiaan73714