In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Myytävänä

MYYNNISSÄ 2017 huppareita, pipoja ja kangaskasseja Sauna-ajot logoin. Tuotteen värin voit itse valita. Kuvissa esimerkit.
- Kassi 10 eur ja pipo 18 eur (teksti heijastaa), kassi ja pipo saatavissa yhdellä koolla.
- Huppari 45 eur - takana painatus sauna-ajot.com ja edessä sauna-ajot logo + nimi (jos haluaa)
- naisten malli (XS-XL) miesten malli (XS-3XL)
Lisäpainatuksista pieni veloitus.
Tilaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050-322 3687
ESM Brodesign, Eija Saarela-Mäkynen
Karijoentie 548, 64700 TEUVA
Y-Tunnus: 1543665-9

OMA SAUNAKIRJA

Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot järjestettiin jo 10. kerran vuonna 2015. Juhlavuoden kunniaksi valmistui kirja, jossa on Heikki Mahlamäen valokuvia Sauna-ajot tapahtumista vuosien varrelta. Kirja julkaistiin 23.5.15 ja hinta on 40 eur. Kirjatilauksen voi tehdä sähköpostilla kirja(at)sauna-ajot.com tai käydä ostoksilla Rauta-maatalouspiste J. Muotio Ky, Vaasantie 1-5, 64700 TEUVA puh. 06-2672031 tai s-postilla rautanet(at)teuvanristeys.com.

M AI N O S

TIESITKÖ, että nyt voit tehdä perinteisestä kiuassaunastasi myös infrapunasaunan?

- Voit edelleen käyttää saunaasi kiuassaunana ja ottaa löylyt puu- tai sähkölämmitteisellä kiukaalla perinteiseen tapaan.
- Terveellistä ja sähköä säästävää lisälämpöä voi kiuassaunaan tuoda sitä varten suunnitelluilla infrapunalämmittimillä.
- Tarjoamme vaihtoehtoja tehdä nykyisestä kiuassaunastasi myös infrapunasauna.
– KYSY rautanet(at)teuvanristeys.com tai p.+358 400 663 031
Tervetuloa kaikissa sauna-asioissa!
RAUTA-MAATALOUSPISTE J.MUOTIO KY

SAUNALAKIT

Kuvassa olevaa mallia loppuunmyynnissä jäljellä olevat kappaleet Sirpa Raittila puh. 050 525 9180 Teuva. Hinta 15 eur.

UIMAHOUSUT

Mustat tai siniset miesten uimahousut herkullisella koristeella 12 eur/kpl.

T-PAIDAT

Myynnissä Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry:n t-paitoja miehille sinisiä v-aukolla 15 eur ja lapsille o-aukolla 10 eur. Yleismallista mustaa t-paitaa, jossa on saunalogo takana 12 eur. Vuoden 2013 paita on musta ja siinä on logo edessä pienenä. Saatavana on sekä miesten 15 eur että naisten 18 eur malleja. Vuoden 2014 t-paita on limen vihreä. Lisäksi myynnissä valkoisia I love sauna t-paitoja 15 eur/kpl. Koot S-XXL.

POSTIKORTTEJA

Myynnissä teuvalaisissa liikkeissä isoja postikortteja "SAUNA ON KÖYHÄN APTEEKKI" hintaan 2 eur kappale.

ILMOITUKSIA

Jos haluat ilmoittaa pienellä ilmoituksella sivuillamme joko myytävästä tai vuokrattavasta saunasta tms.
Ilmoitusten jättämisen pelisäännöt:
Kirjoita ilmoituksesi siinä muodossa, jossa sen haluat julkaistavan. Ilmoituksessa tulee olla myytävän kohteen lisäksi myyjän yhteystiedot yhteydenottoja varten. Ilmoitukseen voi liittää myös kuvan/kuvia. Ilmoituksia otetaan vastaan sähköpostilla. Saatuamme ilmoituksen lähetämme laskun maksamista varten. Maksun tultua perille, tulee ilmoitus tälle sivulle. Turvallisuussyistä emme julkaise tilinumeroa täällä. Ilmoituksen voimassaolo alkaa julkaisupäivästä.
Ilmoitusten hinnat ja voimassaolo:
Kuvallinen ilmoitus 10€. Kuvaton ilmoitus 8€. Ilmoituksen voimassaoloaika on 1kk. Jos jostain syystä ei myytävä kohde ja ostaja kohtaa 1kk aikana, niin toisen kuukauden ilmoituksen saa puoleen hintaan. Eli kuvallinen lisäkuukausi 5€ ja kuvaton 4€. Laitathan viestiä kaupoista, jotta tiedämme ottaa ilmoituksesi pois, ettei ilmoitus turhaan täällä kummittele.

LAHJOITUKSIA

Jos haluat luopua siirrettävästä saunastasi, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry ottaa vastaan lahjoituksia kuten saunoja ja saunatarvikkeita. Yhteystiedot sauna(at)sauna-ajot.com

Kävijälaskuri

Tänään18
Eilen59
Tällä viikolla129
Tässä kuussa1362
Kaikkiaan50756