In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Myytävänä

MYYNNISSÄ huppareita, pipoja ja kangaskasseja Sauna-ajot logoin. Tuotteen värin voit itse valita. Kuvissa esimerkit.
- Kassi 10 eur ja pipo 18 eur (teksti heijastaa), kassi ja pipo saatavissa yhdellä koolla.
- Huppari 45 eur - takana painatus sauna-ajot.com ja edessä sauna-ajot logo + nimi (jos haluaa)
- naisten malli (XS-XL) miesten malli (XS-3XL)
Lisäpainatuksista pieni veloitus.
Tilaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050-322 3687
ESM Brodesign, Eija Saarela-Mäkynen
Karijoentie 548, 64700 TEUVA
Y-Tunnus: 1543665-9

OMA SAUNAKIRJA

Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot järjestettiin jo 10. kerran vuonna 2015. Juhlavuoden kunniaksi valmistui kirja, jossa on Heikki Mahlamäen valokuvia Sauna-ajot tapahtumista vuosien varrelta. Kirja julkaistiin 23.5.15 ja hinta on 40 eur. Kirjatilauksen voi tehdä sähköpostilla kirja(at)sauna-ajot.com. Kirjaa on myytävänä myös Foto-Nisulan liikkeessä Teuvan keskustassa.

T-PAIDAT

Myynnissä Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry:n t-paitoja 15 eur/kpl kokoa S-XXL ja lapsille o-aukolla 10 eur/kpl. Vuoden 2017 paitojen värit ovat latte, pinkki ja vaalean sininen. Aiemmilta vuosilta vielä jäljellä hajakokoja muita värejä.

ILMOITUKSIA

Jos haluat ilmoittaa pienellä ilmoituksella sivuillamme joko myytävästä tai vuokrattavasta saunasta tms.
Ilmoitusten jättämisen pelisäännöt:
Kirjoita ilmoituksesi siinä muodossa, jossa sen haluat julkaistavan. Ilmoituksessa tulee olla myytävän kohteen lisäksi myyjän yhteystiedot yhteydenottoja varten. Ilmoitukseen voi liittää myös kuvan/kuvia. Ilmoituksia otetaan vastaan sähköpostilla. Saatuamme ilmoituksen lähetämme laskun maksamista varten. Maksun tultua perille, tulee ilmoitus tälle sivulle. Turvallisuussyistä emme julkaise tilinumeroa täällä. Ilmoituksen voimassaolo alkaa julkaisupäivästä.
Ilmoitusten hinnat ja voimassaolo:
Kuvallinen ilmoitus 10€. Kuvaton ilmoitus 8€. Ilmoituksen voimassaoloaika on 1kk. Jos jostain syystä ei myytävä kohde ja ostaja kohtaa 1kk aikana, niin toisen kuukauden ilmoituksen saa puoleen hintaan. Eli kuvallinen lisäkuukausi 5€ ja kuvaton 4€. Laitathan viestiä kaupoista, jotta tiedämme ottaa ilmoituksesi pois, ettei ilmoitus turhaan täällä kummittele.

LAHJOITUKSIA

Jos haluat luopua siirrettävästä saunastasi, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry ottaa vastaan lahjoituksia kuten saunoja ja saunatarvikkeita. Yhteystiedot sauna(at)sauna-ajot.com

Kävijälaskuri

Tänään1
Eilen55
Tällä viikolla97
Tässä kuussa826
Kaikkiaan75969