In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ohjelma

Ohojelma 2017  päivitetty 13.6.2017

Perjantai 28.7.
Klo 18 Saunaparaati

Tuu tervehtimähän siirrettäviä saunoja Teuvan keskustahan. Paraatisaunat kokoontuu Shell Teuvan Risteyksen pihamaalle (Vaasantie 1) ja lähtö on klo 18 paraatijonossa reittiä Porvarintie-Asematie Parraa kohore. Paraatia johtaa ja järjestää Zauna-Zil joukkoonensa. Linkki vuoden 2014 paraatiin.

Huomio! Perjantaina Parran sauna-alue on varattu tapahtuman järjestelyyhin, leheristön, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry:n jäsenien ja saunantuojien yksityysehen tilaasuutehen.

Lauantai 29.7.
Klo 12 SAUNA-AJOJEN AVAUS ohjelmalavalla sauna-alueen keskellä. Sauna-ajot -tapahtuman avaa juontaja Tero Sievi-Korte, Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry, joka järjestää tapahtumaa vuosittaan yhteestyös muiren mukavien tahojen kans kaikkien saunaystävien iloksi.

Sauna Zauna-Zil nostaa Suomen lipun salkoonsa 11. Sauna-ajot tapahtuman kunniaksi.

klo 12.30 Kauimmaasen matkan taivaltanu sauna palakitahan. Saunoilla on mahrollisuus esittäytyä ohjelmalavalla ja yllyttää väkeä saunomahan omahan saunahansa.

Klo 13 ja 14 Olli Orrenmaa musisoi

Klo 13.45 Suomen Sauna-Seura ry, Jarmo Lehtolan puheenvuoro

Klo 14.25 Tempo´s ex-dancers Candyman

Klo 14.30 Huutokauppa, jossa teuvalainen monitaituri Metsälän Pekka huurattaa ja myytävänä on mm. saunavihtoja, löylykippoja ja muutaki mukavaa.

Musiikkia ja lapsille talutusratsastusta, Vikke paikalla - maksullinen ja säävaraus

Saunavihirantekoa vihtapistehes omin työkaluun. Tarvittaessa Erkki Kalliomäki antaa ohjeeta aiva iliman. Färkit (=materiaalit) on nuotiopaikan lähellä sauna-alueelle saavuttaes.

Esiintyjät: Ohjelmalavalla mahrollisuus n. 10 min esityksiin iliman juontoa tai juonnolla. Ilmoittaaru juontajalle ja sovi aika. Vihdantekopaikalla voi esiintyä non-stop ilman ajanvaraustakin. Luomumusiikkia saa esittää tapahtuman alueella vaikka saunas, jos ei saunaisäntä kehtaa sitä kieltää. Kaikenlaanen musiikkitoosien (kovaääniset vehkehet) huurattaminen on kielletty (häirittöö mm. ohojelmaa) - varsinkin klo 21 jäläkehen, kun väki alkaa torkkua kovan saunomisen jäläkehen ja haluaa nukkua kotimatkaansa varten alkaen.

Klo 15.30 alkaen viimeen ja vihiroon vihtaa nakatahan naisten, miesten ja lasten sarjoos niin kauas notta tanner pöläjää (=tomuaa). Avausheiton nakkaa taas joku yllätysjulkkis. Sitä heittoa on sitte hyvä tavootella. Pisimmän heiton nakannu joka sarjas palakitahan! Katso kilipaalut kohta, jossa ennätyksiä tavooteltavaksi.

Klo 16 alakaa köyrenveto ja joukkueessa on 4 henkilöä, joista vähintään 1 nainen.

Klo 17 uusi kilpailu, jossa kahden hengen esittämä pyyhetanssi (uima-asu pakollinen). Paras pari palkitaan. Lisätietoja tapahtuman fb-sivulta.

Klo 17.30 ohojelma loppuu palkintojenjakohon. Samalla arvotahan ennakkoon aijoos ilmoottanehien (viimeestähän 30.6.) saunojen kesken Teuvan Keitintehtaan lahjoittama kiuas. Saunan tulee olla paikalla ottamassa vastaan kiuasta, jonka luovuttaa tj Henri Penttilä.

Klo 18 Sauna Zauna-Zil laskee Suomen lipun salostaan.

Ohojelma jatkuu saunoen kuten saunatapahtumahan kuuluuki. Turha ruikuttaa, jos jäi pyyhe ja uikkarit kotio. Uikkaria voi ostaa arpamyynnistä!

Jos jano tuloo, niin Parramaja palveloo yöhön saakka. Kaikkien alkoholituotteiden tuonti alueelle on kielletty ja kaikki saunat sulkevat ovensa viimeistään klo 24 ja sauna-alue tyhjennetään. Kyllä silloon on jo tullu puhtahaksi vaikka kuinka kovaa saunoos! Ja sitä paitsi: Kaarihovilla alakaa saunatanssit klo 20.30. Teuvan Kaarihovia kehutahan maakunnan parahaksi tanssilavaksi eikä suotta.

Sunnuntainaki saunat lämpenöö ja yleesö on tervetullu aamusaunahan klo 10 alakaen. Pikkusuolaasta tarjolla latokaffios ja Parramajalla kaffin kera.

Ja mehän emmä vastaa sitte mistää ohojelmamuutoksista!

Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry

Yhteistyökumppanit

 

 

 

Etsimme lisää sponsoreita tapahtumalle.
Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota ihmeessä yhteyttä!

Ilmoittautuminen

Siirrettävien saunojen ilmoottautumiset 1.5. - 30.6.

SAUNA MUKAHAN

Ilimoota saunasi joka vuosi uurelleen varataksesi paikan sauna-alueelta. Lähetä sähköpostitse sauna(at)sauna-ajot.com saunan tierot ja viimeinen osallistumisvuosi esim. nro 7 - Friman - vuonna 2015. Uusia saunoja pyyretään ilimoottamaan kaikki vastaavat tierot mitä saunalistalla muista saunoista on merkitty valokuvan kera. Alueella ei ole saatavana sähköä, joten saunan tulee olla omavaraanen. Sauna tulee olla siirrettävissä ja vähintään yhden henkilön tulee mahtua saunomahan. Tarkempia ohjeeta lähetetähän saunoolle ko. kesän aikana. 30.6. mennessä ilmoottautunehet saunat on sitte mukana pienen Parra-kiukahan arvonnassa. Arvonta suoritetahan nuan klo 18 ohjelmalavalla ja kiuasta tuloo olla itse vastaanottamas.

HALUAKKO MUUTEN MUKAHAN

Miten olisi kökkä (=talkoot)? Ensimmääset työvuorot on jaos eli ensiapu- ja uinninvalvonta sekä järjestyksen valvonta. Parhaat ajat varataan ensin. Kirjoita sähköpostihin sauna(at)sauna-ajot.com mitä ja minkä työvuoron haluaasit. Alla aikataulua kökkävuoroista la 29.7.2017:

Ensiapu sauna-alueella

klo 12 – 16 ja/tai klo 16 – 20

Uinninvalvonta rajatulla alueella

klo 12 – 16 ja/tai klo 16 – 20

Järjestyksenvalvonta Sauna-alueella

klo 16 – 20 ja/tai klo 20 – 24

klo 24 – 06 yövalvonta

Työvuorosi jälkehen voit noutaa henkilökohtaasen makkara- ja kahvilipukkeesi arpamyynnistä sekä noutaa t-paidan. Sauna-ajojen palaute- ja kiitosillanvietto järjestetään myöhemmin vuosikokouksen yhteydessä. Kiitämme jo etukäteen panoksestanne Sauna-ajojen järjestämiseen.

JÄSENEKSI KANS

Liity tapahtumaa tukevan yhdistyksemme jäseneksi ilmoottautumalla sähköpostitse. Jäsenmaksu on vaivaaset 10 eur vuorelta. Uusi jäsenmaksukausi on 1.7.2017 - 30.6.2018. Tilinumeromme on Nordea 107730-111278 eli FI96 1077 3000 1112 78. Laitathan maksun viitteeksi 20132 ja jäsentiedot (uudet jäsenet ja jos osoite yms. muutoksia vanhoilla jäsenillä) sähköpostitse sauna(at)sauna-ajot.com - Kiitos - Thank you!

Meillä on yleesö saanut tulla ja saunoa aiva iliman. Tarkootus olis, että sama tarjous olis voimas ens kerrallaki. Son harva tapahtuma Suomes joka pystyy tähän! Oo säkin mukana kantamas kortes kekohon, notta saarahan palajo saunoja paikalle ja mukavaa olis.

Metsässä olisi hyvin
hiljaista,
jos vain ne linnut
laulaisivat,
jotka parhaiten
osaavat.
(Henry van Dyke) 

sauna(at)sauna-ajot.com

Säännöt

Yhdistys (nro 197670) on merkitty yhdistysrekisteriin Helsingissä 30.11.2007.

SIIRRETTÄVIEN SAUNOJEN KOKOONTUMISAJOT RY säännöt

1 § Yhdistyksen nimi on Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry. Epävirallisena lyhenteenä yhdistys käyttää nimeä Sauna-ajot tai Kokoontumissaunojen kerääntymisajot. Yhdistyksen kotipaikka on Teuva. Yhdistyksen pöytäkirjakielenä käytetään suomenkieltä.

2 § Yhdistyksen tarkoituksena on edistää siirrettävien saunojen tunnettavuutta ja niiden rakenteluharrastusta sekä suomalaista iloista saunakulttuuria. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää sauna-aiheisia tapahtumia kuten Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajoja sekä ohjelmallisia saunailtoja. Yhdistys kokoaa saunojen parissa toimijoita yhteistyöverkostoksi, ylläpitää yhteyksiä muihin saunojen parissa toimiviin tahoihin, välittää alaansa liittyvää tietoa sekä järjestää keskustelu-, esitelmä-, neuvonta-, koulutustilaisuuksia ja tutustumismatkoja jäsenilleen. Yhdistys voi toimintansa tukemiseksi harjoittaa alaansa liittyvää julkaisutoimintaa, vastaanottaa avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja sekä omistaa ja hallita toimintaansa varten tarpeellista kiinteää ja irtainta omaisuutta.

3 § Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus jäseneksi hyväksyy. Yhdistyksen varsinaisilta jäseniltä peritään vuosikokouksen määräämä liittymismaksu ja vuotuinen jäsenmaksu. Hallitus voi erottaa yhdistyksestä jäsenen, joka ei ole kahtena peräkkäisenä vuonna maksanut jäsenmaksuaan, tai jos jäsen menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella on oleellisesti vahingoittanut yhdistystä tai sen tarkoitusta, tai jos jäsen ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja. Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallituksen puheenjohtajalle tai hallitukselle, tai ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan. Hallitus voi päätöksellään kutsua kunniajäseneksi yhdistyksen ansioituneen jäsenen, joka vapautetaan jäsenmaksusta.

4 § Yhdistystä edustaa ja sen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja viisi, kuusi, seitsemän tai kahdeksan jäsentä. Hallituksen jäsenten toimikausi on vuosikokousten välinen aika. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sekä ottaa keskuudestaan tai ulkopuolelta sihteerin ja rahastonhoitajan. Hallitus kokoontuu puheenjohtajan, tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajan kutsusta tarvittaessa, tai kun vähintään puolet hallituksen jäsenistä sitä vaatii. Hallitus on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja vähintään puolet sen jäsenistä on saapuvilla. Hallitus voi asettaa avukseen toimikuntia erityisten tehtävien hoitamista varten.

5 § Yhdistyksen nimen kirjoittavat puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja yhdessä, tai heistä jompi kumpi yhdessä hallituksen jäsenen kanssa.

6 § Yhdistyksen toiminta- ja tilikausi on heinäkuun ensimmäisestä päivästä seuraavan vuoden kesäkuun viimeiseen päivään. Yhdistyksellä on tilintarkastaja ja varatilintarkastaja.

7 § Yhdistyksen vuosikokouksen kutsuu koolle hallitus. Kokouskutsu yhdistyksen kokouksiin (myös ylimääräisiin) on toimitettava aikaisintaan neljä viikkoa ja viimeistään yhtä viikkoa ennen kokousta, joko lähettämällä se jäsenen valinnan mukaan sähköpostitse tai kirjeitse kullekin jäsenelle, tai julkaisemalla se paikallisessa sanomalehdessä.

8 § Yhdistyksen vuosikokous pidetään vuosittain elo-lokakuussa. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
1. kokouksen avaus
2. valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. esitellään hallituksen edellisen vuoden toimintakertomus, sekä tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto
5. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta, sekä vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja
muille vastuuvelvollisille
6. päätetään voiton tai tappion käytöstä
7. päätetään maksettavista palkkioista ja kulukorvauksista
8. vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
9. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet seuraavan toimikauden ajaksi
10. valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja
11. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

9 § Yhdistyksen purkautuessa, tai jos se lakkautetaan yhdistyksen varat käytetään yhdistyksen tarkoituksen edistämiseen yhdistyksen purkamisesta päättävän kokouksen määräämällä tavalla.

10 § Mitä näissä säännöissä ei ole erikseen mainittu noudatetaan yhdistyksen toiminnassa voimassa olevaa yhdistyslakia.

KILIPAALUT 2014

Palkinnot ovat Jokipiin Pellavan saunatuotteeta.

ENNAKKOHON ON OLLUT KILIPAALUT yhteistyössä Sauna-ajot, Tejuka ja kunta:

2007 saunahattu, 2008 löylymittari, 2009 saunahantuuki, 2010 saunaruno, 2011 puunkantoteline, 2012 saunatarina, 2013 löylykauha, 2014 saunalaulu

Saunalaulukilpailu 

Tarkemmin tässä liitteessä. Voittaja säv.sov.san. Helvi Tulvi, Kaskinen.

Vihiranheittokilipaalu

Tyyli vapaa, mutta pisin heitto ratkaasoo. Kaksi heittua per nenä ja pitempi heitto lasketaan tulokseksi. Kilpavihdan osoittaa järjestäjä ja avausheiton nakkaa julkkis. Tänä vuonna hän oli Paula Risikko.

Sarjat: Tytöt alle 12 v  (Ennätys 8,40 m)

1. Essi Latvaniemi 6   2. Bettina Soinila 5,5    3. Nelli Koivisto 4,4. m

Pojat alle 12 v             (Ennätys 11,90 m)

1. Joonas Vilen 4,15     2. Jussi Luoma-Nirva 3,80  3. Juha Kontti 3,4 m

Naiset                         (Ennätys 14,70 m)

1. Minna Vantaa 12,05  2. Annastina Strang 9,05  3. Krista Hietikko 6,85 m

Miehet                         (Ennätys 20,80 m)

1. Sami Pernu 15,2    2. Ismo Rinteelä  14,7     3. Markku Välimaa 13,7 m

Saunojen saunaparonien kolmiottelu kilipaalu

Saunavihran, halkojen ja löylyveren heittua. Tämä kisa on saunoja tuoneeren saunamajurien kesken ja täysin leikkimielinen.

1. Rautasauna Jouni Hakala   2. Vanha rouva Jone Karppinen   3. Horna Jani Korkiamäki

Köyrenvetokilipaalu

Joukkueessa tuloo olla 4 henkilöä, joista vähintähän yks on nainen. Voittajaksi selvisi Rautasauna (Sami, Ismo, Jaakko ja Hanna) ja toiseksi Lankkusauna (Jukka, Seppo, Johanna ja Tapio). Kolmatta sijaa ei ratkaastu ajan puutteen vuoksi.

Paras SAUNATAKKIASU

Tuomarilla Leena Penttilällä oli valittavana 2 asua, joista voiton vei teuvalainen Jari Peltoharju Horna-saunasta. Toisena oli Anu Sorri Lohjalta.

Kiukahan arvonta saunojen kesken

Ennakkoon 30.6. mennes ilmoottaneeren ja paikalla olevien saunojen omistajien kesken arvottihin taas kerran Parran komea kiuas. Voiton vei teuvalainen Musta surma-niminen sauna, jonka omistajat ja rakentajat ovat Tomi Lahtinen ja Tony Ikäheimo.

Kylpytynnyrin arvonta

Voittaja Sonja Lehtonen Perälä (Teuva). Voittaja arvottihin Sauna-ajojen tynnyriarpoja ostaneeren kesken illalla järjestyshenkilöören valvonnas. Lisäksi myynnissä oli Sauna-ajojen pika-arpoja. Arvontojen tuotot käytetään tapahtuman järjestelykuluuhin.

ONNEA VOITTAJILLE JA SUURI KIITOS OSALLISTUMISESTA!

Lisää artikkeleita...

  1. Etusivu

Kävijälaskuri

Tänään8
Eilen537
Tällä viikolla660
Tässä kuussa2745
Kaikkiaan55818