In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ajankohtaista

SAUNA-AJOT LA 28.7.2018
Teuvan kunnalla 150 v juhlavuosi ja Sauna-ajot järjestetään 12. kerran. Apuvoimia järjestelyihin otetaan vastaan, joten ota yhteyttä esim. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kerro meille miten sinä voisit tukea tapahtumaa.

JÄSENYYS JA JÄSENMAKSU
Tarkistathan, että kauden 1.7.2017-30.6.2018 jäsenmaksu Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry:lle on hoidettu. Jäsenmaksu on vaivaaset 10 eur vuorelta ja se menee tapahtuman järjestelykuluihin. Tilinumeromme on nyt POP TEUVA FI08 4730 0010 4020 13. Laitathan maksun viitteeksi 20174 ja jäsentiedot (uudet jäsenet ja jos osoite yms. muutoksia vanhoilla jäsenillä) sähköpostitse sauna(at)sauna-ajot.com - Kiitos - Thank you!

VUOSIKOKOUS
Kiitämme panoksestanne Sauna-ajojen järjestämisehen.
Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot ry:n vuosikokous ja samalla palaute- ja kiitosillanvietto pidettiin la 21.10.2017 klo 18 Närpiössä hotelli Red & Green alakerran saunatiloissa. Puheenjohtajana jatkaa Jaakko Ketomäki puh. 040 773 5955 ja sähköposti jaakko.ketomaki(at)luukku.com. Hallitus jatkaa ennallaan ja sihteerinä jatkaa Tanja Piispanen.

JÄSENMATKAT
Kevään 2015 jäsenmatka tehtiin Tampereelle Rajaportin saunalle la 25.4. ja syksyn 2015 jäsenmatka Helsinkiin Suomen Saunaseuran saunoille 24.10. Kesällä 2016 jäsenmatka suunnattiin Viron kylpylöihin ja Kömsin kylään.

FACEBOOK
Haluatko mukaan Sauna-ajot ystäviin Facebookissa? Tervetuloa!

SAUNA-AJOT 10 V KIRJA
Siirrettävien Saunojen Kokoontumisajot järjestettiin jo 10. kerran vuonna 2015. Juhlavuoden kunniaksi valmistui kirja, jossa on Heikki Mahlamäen upeita valokuvia Sauna-ajot tapahtumista vuosien varrelta. Kirjan hinta on 40 eur, mutta ajoittainen kampanjatarjous on 100 eur/3 kirjaa. Kirjatilauksen voi tehdä sähköpostilla kirja(at)sauna-ajot.com.

VALOKUVIA
Valokuvia vuosien varrelta mm. Pohjanmaan valokuvapankki, Heikki, Kirsti , Pekka ,Pertti, Johan, Johan 2015 HUOM! Mitään valokuvia näiltä nettisivuilta ei ole oikeus julkaista ilman kuvaajan kirjallista lupaa!

SAUNAKIRJA
Englanninkielinen kirja maailman siirrettävistä saunoista. Kirjan tekijä Karlis Otto Kalnins Kanadasta vasta suunnittelee ensimmäistä vierailua Sauna-ajoihin. Kirjan hinta on $36.00 ja hankittavissa netistä.

MEDIA
Haastattelu ja kuvapyynnöt osoitteesta sauna(at)sauna-ajot.com.
Saksan suurimman sanomalehden internet-sivusto bild.de jatkaa pohdintaa Suomesta maailman parhaana maana. Bild analysoi Suomen erinomaisuutta 27.8.2010 etusivullaan näyttävällä paikalla. Huomionarvo on suurimmasta päästä, sillä Bildin etusivulla vierailee päivittäin yli 20 miljoonaa kävijää. Sauna-ajojen latosaunasta oli valokuva melkein heti sibeliusmonumentin jälkeen!

YLE Teema ti 31.8.2010 klo 18.30. Kuuma, kostea, hikinen. Mitä löyly on ja mitä ihmiselle tapahtuu saunassa? Höyry, infrapuna vai kapseli? Geologi viipaloi luonnon kiuaskivet. Tieteen ajankohtaisohjelma, jossa mukana myös Sauna-ajot 2010!
.
ELOKUVISSA
Miesten Vuoro -elokuvassa olivat mukana Puhelinkoppi-, leikkuupuimuri ja Saab-99 -saunat. Ensiesitys oli tiistaina 26.1.2010 Helsingissä Bio Rex teatterissa lasipalatsissa DocPoint festivaalin avajaisissa, jonka avajaiselokuvana Miesten Vuoro toimi. Elokuvan toinen esitys oli la 30.1.2010 Helsingissä Bristolissa. Miesten Vuoro - elokuvan trailerin voi katsoa esimerkiksi osoitteesta: http://www.vimeo.com/9126156. Elokuva on ollut esillä useimmissa radio- ja tv-ohjelmissa sekä lehdissä. Matkaopas 18.5.2010. :"Menestys maailmalla ennakoi kenties saunamatkailusta Suomen seuraavaa kansainvälistä vetonaulaa. Kiukaat kuumiksi!" Liittyä voit elokuvan ystäviin Facebookissa. Palkinnot: Miesten vuoro / Steam of life -elokuva on palkittu useasti. Planete Doc Review -festivaaleilla Varsovassa elokuva voitti kilpailusarjan pääpalkinnon. Aiemmin elokuva on palkittu Tampereen elokuvajuhlilla sekä Risto Jarva- että yleisöpalkinnoilla, Visions du Réel -festivaaleilla Sveitsissä Interreligious Jury -palkinnolla (Film was awarded at Vision du Réel) ja pääpalkinnolla DocAviv -elokuvafestivaaleilla Israelissa. Lisäksi se esitettiin HotDocs -festivaalien kansainvälisessä kilpailusarjassa Kanadassa. Elokuva valittiin myös Guth Gafa-festivaalille Irlantiin ja se palkittiin Silverdocs kilpalussa juryn erikoispalkinnolla Ameriikkassa kesäkuussa. Pääpalkinnon elokuva sai Virossa Pärnussa Viron vanhimmassa elokuvafestivaalissa...jne jne.

Kävijälaskuri

Tänään34
Eilen45
Tällä viikolla293
Tässä kuussa827
Kaikkiaan76979